Facebook Bushinkan Tilburg
homeactueelde schoolhet Shito-ryudownloadscontactsponsorenfilmpjeslinks

De leraren van Bu Shin Kan

In Japan wordt een leraar aangeduid met de Japanse term "sensei". Dit Japanse woord betekent "hij die eerder geboren is" ofwel hij die eerder begonnen is met het bewandelen van de weg van de lege hand. Meestal geeft de toevoeging Sensei een soort van respect voor de persoon in kwestie aan (respect voor datgene waarin hij een bepaalde expertise of meesterschap behaald heeft). Het woord Sensei wordt altijd achter de naam geplaatst. Voor meer titels die gebruikt worden in het Budo-onderwijs klik hier.

De oprichter en hoofdleraar van karateschool Bu Shin Kan is Joost Franken Sensei. Alle lessen staan onder zijn leiding. Tijdens de lessen kun je ook andere leraren tegenkomen zoals Marc Willekens Sensei en Peter Damen Sensei. Daarnaast geeft Asmir Krestic de aparte kumite-training.

Verder zijn er in de dojo ook mensen die de leraar meehelpen en assisteren tijdens de les. In het Japans heten zij Senpai.

Klik in bovenstaande blauwe balk op hun namen om meer over hen te weten te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de blauwe balk om iets meer te weten te komen over de leraren en assistenten die je bij Bu Shin Kan kunt tegenkomen.